Wednesday, January 12, 2011

Nik Noradiha in 2011 :)


dh 2 mggu sekolah , arynie bru nakk update blog. huh, saya trlambat. :)
1st of all , sya xthu apa yg xkena dan apa dh jadi kt saya. seriously , saya nk jee ckap kt makk sye, saya nk brhenti sekolah ! dh xsnggup ! X_____X
nie baru form 4 kan , nanti frm 5.. erhhh, donno what will happen to me !
homewrk , memang saya mls ! klau dulu, stay up smpai kul 1 @ 2 pgi , no problemo to me. skrang , pkul 10 je, dh K.O !
g skolah pon mcm xde arah tuju jeee.. pegi , blik then esk pegi blik. the same routine !
ikhlas , classmate bru tak laa tett* sgt . diorang best ! :) tapi saya rinduuuu , classmate dulu. 4 Al Zahrawi , 1st time jdi penolong ! adoi, nie ayie laaa nie xde keje g bgi cadangan ! saya mgaku saya malas, msalah yg tmbul kmudian hari, jgn cmplaint nanti saya sepakk ! ok ? ;)
tusyem, 1 st time dlm hidup. klau dulu bole je kan sye main2 , skrng nie srius ckit kott. yg pasti , sya kne krbankan masa tido ! :|
semua kwn saya ckp saya prlu kaunseling ! yeayhh , rsenye betul kott :)
awak2, rse sye terukk ? saya rasa macam mnusia yg dh nk mati. :)

- I NEED A KAUNSELOR TO BRAINWASHES ME-

No comments:

Post a Comment