Thursday, March 10, 2011

PKBS 1 graduated with the winter ;)

10 March 2011 <3>
First time main tepunggg ! hahaha ;)
exam last bio , saya main redah je jawab . dapat F pon F lahh . FANTASTIC apeeee ? :PP
okayy , done psal exam . prasaan lepas habis exam , aiyaaaa .. Tuhan je yg tahu . happy makk happy ! lpas exam sekolah ade buat gotong royong , xnak bagi kanak2 riang Maher bising or whatt kott . saya pon xtahu :)
tapi ok laahh , mcm ceria je sekolah . gotong royong bramai2 . alahh , bila lgi nk tunjuk kita ni rajin kann kann kaann ;D

kitorang dh rancang stayback , then borak2 dlam musolla . ehh lepas tuu solat laa. xborak saja2 okayy :P
then , jalan2 kt belakang aspuri .. sunyi jee . minggu asrama balik kann. rasa mcm nak berGG je . hahhah ;)
then sissy amik tepung buat bentuk macam2 kat padang . aiii , mcm best je nampak. so , kitorang mula main permainan yg ehem2* tuuu .
xpayah pegi oversea , Qlatey pon ade laa salji ! <3>



BEDEBUSHHHHH !



sape nihh ? xkenal laaa laaa :)



sissy :)


iqa :)
nyahhhhhh :))


ellyyy :)


sue :)

p/s : muka2 penkek yeeee :P




I LOVE YOU :)
yeahh , kami tujukan kepada manusia yg kami LOVE :)
masing2 ade cerita sendiri , cerita tentang DIA yg sentiasa jauhh :)

semalam Milin dengan Malina tkdeeee :(
beb , kalau you 2org ada mesti lgi bestt ! >.<

No comments:

Post a Comment