Thursday, December 13, 2012

High School FTW



I just hope all the memories will stay alive even when they forget me one day :')
It tough earlier but then they become one of the reason why am I going to school hehe
















Wednesday, December 12, 2012

End




 Hai, assalamualaikum :D
ahh lamanya tak update. berapa bulan jeee pun senanyaaa  hehe
hari ni dah 13/ 12/ 2012
dh beberapa minggu menganggur dekat rumah ni. jadi bibik sepenuh masa hihi
semorang kata boring dk kt rumah. takde lah. best apa, bangun , makan, tengok TV , basuk kain, jemur kain... * so bibik routine* hahaha 
my girls ckap mungkin sebab hari tuu stay hostel kot. rindu dekat rumah tk hilang lagi. 
hmm I guess so ~



Last day I'm wearing my school uniform :')
hmm Nik Noradiha has passed her high school life.
orang kata kenangan zaman sekolah paling bermakna dalam hidup. yep, no doubt!:)

they're handsome ayyy? but they're already someone's hahahha :p


 w/ loves without Amalina, Mylin and Ecah :-(


lepas paper Biology paper 3 yippi hihihihi


kejap jeee masa. kalau dulu selalu sejuk tangan kalau dengar dialog " SPM dah dekat ". hmm sekarang
dah lepas dah pun :') sekarang saya nk survey course yg nk dipilih dekat U nanti. Hmm I want to be a doctor! tapi bimbang diri tak termampu. rasa macam nk tukar cita-cita tapi .......
hati kata dia suka medic heheh
kan kalau nak buat sesuatu, kena benda yang kita minat. baru lah ada hasil. hasil nanti pun bermakna. takde lah sia-sia masa nanti kan? 
tengok laa result nanti macam mana, harap2 dapat buat mak menangis bangga sekali lagi :)
                  rindu 5 Biruni. nanti nk update ahh pasal kelas tapi... nanti laaaa ~ hehe

Saturday, September 15, 2012

Last moment


Hai, assalamualaikum ! :) kita baru habis trial hehe lamanyaaaaa tak onlineeee. banyak senanya nak upload gambar tapi malas ahhh ~
tenet slow tsk tsk 

* APPRECIATING A FEW MONTHS AT MAHER* sobssss


W/ nedy and form 3 babiesss :-*




ASMAHER beauties kehkehkeh :p

hargai apa yang ada depan mata sekarang. confirm tak akan rugi! tapi kita ni kadang2 terlepas pandang kan?:) hmm hmmm
I appreciate everyone who love me and only God knows how much I love them too! 
Live your life baby! <3

Friday, July 20, 2012

Pride

Assalamualaikum <3

Happy fasting everyone ! :)
dah pukul 3.48 AM. biasalah kalau nk balik hostel mmg mata ni tanak tidur. memang selalu mcm ni . tggu sahur ahhh ~ 

Here it is.. 
well, it's a part of memorable things in SMK DATO AHMAD MAHER  for my final year here.. 
hmphh this is the last... LAST :( 



Lost and found A CUTE AND AWESOME TIGER AUMMM (Y)
mind you, except the... monkey aha aha :p




                                      
                                                                   Forever Mars <3
                                                           LONG LIVE MARS ! ! ! hehe

  
Pluto ; theme of Smurfs

Jupiter ; Egypt


Venus ; Shrek theme



Ggs ( again w/out malino and molon ) hmmm :(





Congratulations MARS for 4 years victory (^.^)V 
so I can leave Maher w/ an ease feel. hahaha
mesti ahli rumah lain marah ni ahak ahak cool bebeh, we were born as a winner >:D 
sukan tahun ni agak menarik cuma ada yg kurang lah... tapi entah, tak tahu mana nk cari benda yg kurang tuuu so saya tak cari .. tunggu dia datang sndiri :')

Semoga Ramadhan tahun ni lebih bermakna dari tahun lepas. tahun keempat Ramadhan tanpa arwah abah. Be happy everyone, be grateful w/ all the things around you ! 
Have a blessed Ramadhan after all :) 

Friday, June 1, 2012

A First Joy


Hyeeee assalamualaikum Xx hehe
Iqa baru upload gambar so boleh ahh update blog hihihi. 
minggu pertama cuti memang khas untuk horayy horayyy. Ahad dengan Isnin jee ada extra class dekat sekolah lepas tuuu..... :DD

Wednesday - BBQ dekat rumah Syafiq 

W/ Amolon :*



W/ my baby girlssssss <3


Ggs ( Amalina and Syafiq are not here huuuu ) 


Monday - Outing Mall 
dengan baju pertima okay pegi mall (Y) HAHA
last day w/ kak Aimi sayang. 
Goodluck sissy muahhhh :*

  

habis kan masa free dengan benda kat bawah ni. bukan dengan buku okayss. So calon SPM  -__- hehe


This iz so cute u knowww. hm tapi baru tengok sampai episode 8. sho lameee ahhh kita. nk tengok sampai habis senanyaaa tapi kan SPM dah merangkak semakin dekat... nak .. sampai... dahhh hmmm iSad

Sunday - Early celebration of Nadiah`s birthday
 Some retarded photos. hehe


heyaaaaa \(^.^)/  ( some people are not here hmm )


                                       
ni budak busuk ni. kena mandikan tapi tak boleh guna air, kena dgn tepung. muehehehe

Happy Birthday Yahhhhhh :* 
walau pun kau jahat tapi kau tetap ku pujaaa yahhh. Ongyyy <3
HAHAHAHAH 

Macam biasa, susunan hari tak berapa teratur tapi huu huuu nk buat acano. HAHAH 
habis minggu pertama means habis ahhh minggu horayy horayyy. hmm :(
second week, full tuition going to start huaghhhhhh .... 
tapi biasalah, nk dapat sesuatu , kena ada yang kita korbankan :') 
Its life cycle baby ! 


Pray for me :) 


Saturday, May 5, 2012

Treasure Rainbow

Assalamualaikum dan selamat pagi :D
hari ni semua org tngh belajar addmaths. saya je terkandas kat sini. sebab.... gigi yg omey ni buat hal. 
tsktsk :(
petang nanti nak balik hostel dah huuuu. dulu excited nk blik hostel sebab...... 
sekarang, entah lah. rasa .. tk tahu rasa apa tapi susah nk cakap. 
dulu, semua dah perfect. tiba2 ada satu peristiwa yg jadi. 
sekelip mata semuanya berubah. Dan saya....
hilang saya punya rainbow yg selalu buat saya senyum, buat saya marah.. tapi marah
 sayang :') 
sekarang rasa mcm hitam putih je cerita saya .. tak ada yg menarik, hati pun dah tak berbunga. dan saya belajar terima apa yg dh jadi takdir saya. Mungkin ada hikmahnya. Ya, ada hikmah.. Insyaallah :) 
Khamis ni dah exam midyear. hari first exam tu birthday mak. dia kata nk straight A sebagai hadiah ~ 
kemain -.-"
bukan tak mungkin tapi huuuuu macam nk menggapai bintang kat langit je, jet belum isi minyak lagi ni haaaaaaaaaa :\
ohh satu lagi yg saya belajar , tak perlu terhegeh-hegeh. Kalau someone betul betul nak awak ada di sisi dia. Dia akan cari. tak perlu awk kejar dia. Diri sendiri , tolong ingat ni ! ~.~ huaghhhh 




"Every day, I think about texting you first. But then I think, "If you really wanted to talk to me, you'd text me first." - Twitter
ni dah bulan 5, saya dh tk bnyk masa nk fikir psal awk. saya nk capai saya punya bintang. Khas untuk wanita yg saya sayang . Zaliha bt Samad :'> 
Pray for my PKBS 2 baby ! <3 


Monday, March 12, 2012

Oh baby Its beautiful


Assalamualaikum :>
Hari ini dah boleh nk memhitung hari. hari apa? hari raya pun boleh haaa :p hihi
adaaa trengg tengg tengg ampat hari lagi. Orang kata prempuan kalau ckup 17 tahun dah boleh kawin. haaa dah boleh tahuu. adik2 yg belum cukup umur sila tunggu K hehe



senanya lambat lagi bufdei tapi orang kata kalau benda baik ni elok dipercepatkan (Y) hihi
Birthday cah - 8 march :)
Molon - 18 March :)
itewww punya ..........


Malina tak ada sini :(


game. weeeweee tapi kalah -.- K

masak spageti beramai-ramai. Its heaven u knowww
ahaksss :p

saya memang dh lama pkai tudung labuh canggituu. lama dahhhhh (Y)

dah banyak lagi dan tk tahu nk ckp thanks macam mana. hanya Allah je tahu mcm mana saya syg semuaaaaaaaaaaaa ! <3
macam biasa saya tk suka taip pnjang- pnjang. entah. tak sukewww lewww . haha
harini best I tell chuuu ! BEST <3 thank you again lovesss .