Friday, January 6, 2012

Be nice to me 2012 :')

here's they are ; my sunshine. one thing for sure. they will always be. FOREVER :'>


Hai, assalamualaikum :)
lama mehh tak update blog. on pun jarang2 now. hmm ingat kan form 5 tak laaa berat sangat. org lain nmpak enjoy jeee dulu or saya yg tak tahu ? :\
I miss my lower form life, so much ! rindu nak kacau diorang dlm kelass, duduk dekat kantin lamaaa lamaa sampai lewat msuk klas , tusyen sama sama :'(
1-3 Al Biruni dah lama jadi kenangan terindah:')
4 Al Zahrawi pun, even sekejap tadi susah nk lupa diorang. I miss them! nao, 5 Al Biruni, back to you Biruni! hihi :'D saya akan ada setahun lagi dengan diorang. untuk minggu first sekolah okay lah kot. tolong saya untk jadi penolong yang BAIK okaysss. hoho well, untuk dua tahun upper form, saya still jadi pnolong. tak layak senanya. hikhok :p untuk dua tiga minggu first ni, tak mudah. TAK MUDAH i tell chuu. banyak benda nk kena siapkan. tapi chills lah, jomm buat samaa samaa kay ? SPM :'> susah nk percaya akhirnya sampai jugak saya kt tahun yg dah lama saya hitung. dah lama habis kelopak bunga matahari saya petik. ehehehe

masa PMR dulu saya still ada mereka, GGs jantung hati saya. sekarang still ada tapi jauh:') mungkin Tuhan nak dekatkan kami suatu hari nanti. ye suatu hari nanti. saya percaya. saya harap Allah jaga mereka elok2. sampai bila bila. jauh ke dekat, bukan masalah asal di hati tu, sayangnya tak pudar :')

Lastly, pray for my SPM. maaf kalau saya ada terkasar atau silap. jgn simpan, maafkan. saya pun manusia biasa:')
Assalamualaikum.