Friday, June 1, 2012

A First Joy


Hyeeee assalamualaikum Xx hehe
Iqa baru upload gambar so boleh ahh update blog hihihi. 
minggu pertama cuti memang khas untuk horayy horayyy. Ahad dengan Isnin jee ada extra class dekat sekolah lepas tuuu..... :DD

Wednesday - BBQ dekat rumah Syafiq 

W/ Amolon :*



W/ my baby girlssssss <3


Ggs ( Amalina and Syafiq are not here huuuu ) 


Monday - Outing Mall 
dengan baju pertima okay pegi mall (Y) HAHA
last day w/ kak Aimi sayang. 
Goodluck sissy muahhhh :*

  

habis kan masa free dengan benda kat bawah ni. bukan dengan buku okayss. So calon SPM  -__- hehe


This iz so cute u knowww. hm tapi baru tengok sampai episode 8. sho lameee ahhh kita. nk tengok sampai habis senanyaaa tapi kan SPM dah merangkak semakin dekat... nak .. sampai... dahhh hmmm iSad

Sunday - Early celebration of Nadiah`s birthday
 Some retarded photos. hehe


heyaaaaa \(^.^)/  ( some people are not here hmm )


                                       
ni budak busuk ni. kena mandikan tapi tak boleh guna air, kena dgn tepung. muehehehe

Happy Birthday Yahhhhhh :* 
walau pun kau jahat tapi kau tetap ku pujaaa yahhh. Ongyyy <3
HAHAHAHAH 

Macam biasa, susunan hari tak berapa teratur tapi huu huuu nk buat acano. HAHAH 
habis minggu pertama means habis ahhh minggu horayy horayyy. hmm :(
second week, full tuition going to start huaghhhhhh .... 
tapi biasalah, nk dapat sesuatu , kena ada yang kita korbankan :') 
Its life cycle baby ! 


Pray for me :)