Wednesday, December 12, 2012

End




 Hai, assalamualaikum :D
ahh lamanya tak update. berapa bulan jeee pun senanyaaa  hehe
hari ni dah 13/ 12/ 2012
dh beberapa minggu menganggur dekat rumah ni. jadi bibik sepenuh masa hihi
semorang kata boring dk kt rumah. takde lah. best apa, bangun , makan, tengok TV , basuk kain, jemur kain... * so bibik routine* hahaha 
my girls ckap mungkin sebab hari tuu stay hostel kot. rindu dekat rumah tk hilang lagi. 
hmm I guess so ~



Last day I'm wearing my school uniform :')
hmm Nik Noradiha has passed her high school life.
orang kata kenangan zaman sekolah paling bermakna dalam hidup. yep, no doubt!:)

they're handsome ayyy? but they're already someone's hahahha :p


 w/ loves without Amalina, Mylin and Ecah :-(


lepas paper Biology paper 3 yippi hihihihi


kejap jeee masa. kalau dulu selalu sejuk tangan kalau dengar dialog " SPM dah dekat ". hmm sekarang
dah lepas dah pun :') sekarang saya nk survey course yg nk dipilih dekat U nanti. Hmm I want to be a doctor! tapi bimbang diri tak termampu. rasa macam nk tukar cita-cita tapi .......
hati kata dia suka medic heheh
kan kalau nak buat sesuatu, kena benda yang kita minat. baru lah ada hasil. hasil nanti pun bermakna. takde lah sia-sia masa nanti kan? 
tengok laa result nanti macam mana, harap2 dapat buat mak menangis bangga sekali lagi :)
                  rindu 5 Biruni. nanti nk update ahh pasal kelas tapi... nanti laaaa ~ hehe

No comments:

Post a Comment