Wednesday, February 27, 2013

Its 28 Feb already


Hai ! Assalamualaikum :D
Hari ni dah 28 Feb tsk ada berapa minggu je lagi result SPM nk keluar. tawakkal je la.. Kalau ada rejekinyaaaa, In syaa allah banyak A yang berderet. In syaa allah! Amin! Amin! :')
Tak penah2 lagi ni tergila-gilakan artis kpop canggini ni. dia lain~ Flawless~ ~ ~suara dia.. nak pengsan kalau dengar..cool.. tahu tak!?! hahaha kemain :p takpela kan, nati msk alam uni dah takdak masa nk buat benda mcm ni haaaaaa he he he 
saya bukan peminat Kpop tegar ok. hanya dia. hanya. harap maklum wakakaka bye

meet my love, Choi Seung Hyun! hihi
((Top)) <3

 Recently been doing well, sekali sekala outing w/ my bebigirls and syepeq:) Ramai kata boring hidup lepas SPM ni. tak adanyaaa. langsung tak! really enjoy this long holiday y'knowww! kekeke tapi masa untuk berguling-guling kat rumah macam ni tak lama dah haih iSad 

Malino, Sue and Syafiq are not here of course *sad*

Subhanallah! the scenery iz really awesome ins't? hehe ~(^.^)~

Latest outing! hehe
having a good times w/ them but still without amolon and malino... haih its so hard to gather up y'know tsk

nak hehehehehe panjang cikit wakakaka
first round kalah then bangkit balik haip! \(^.^)/
Thanks Sue belanja titewwww! sayang sue ketat-ketat xD
well, kat mall tu. ada dua benda je yg saya suka. 

1) masa org tak ramai 2)bowling muah kehkehkeh
Alhamdulillah, I'm well, I'm happy and I fine. Kalau dh boleh lupa, cnfirm takdak masalah. tak guna buang masa pada orang yang tak sepatutnya! kan? ;D
and Imma happy girl alive~~ 

*khusus untuk sapa2 yang mencik duck face!* hahahaha 
bye tutup muka x)
Do pray for my result. haih harap2 dapat result yang berbaloi dengan usaha. hmm mak dah bagi semua yg saya nak. SEMUA. takkan nk bagi straight A's pun tak boleh dekat dia :\ In syaa allah. Lets look forward for it! :'D

Thats all.. boboi, memuah sikit :BB





No comments:

Post a Comment