Tuesday, April 16, 2013

This is the beginning baybeh

Hai assalamualaikum! \(^.^)/ 
Sejak result SPM ni tak update lagi blog hehe 
Alhamdulillah result ok walaupun tak straight As. hmm oklah dengan tidur dalam kelas kan hihi *tutup muka* 
Selama 3 tahun duduk asrama, form 5 first time tidur dalam kelas haih tak senonoh betui. Tapi frust lah sikit dapat se7en jeee..... nak nya 9lution, dapat se7enlution je. 2 lagi sobs pyhsic dengan chemy sobs bebanyak. Alaaa, takpelah.. Allah nak uji dengan result SPM je pun kan. bersyukur dengan apa yang kita dapat sebab dia tahu yang terbaik :'D


 
gambar 2008 hihi
masih muda dan sekarang pun tetap muda uols wakakaka 
Dulu masa darjah enam, nak 5A.. Allah dah bagi . nak masuk SMK Dato Ahmad Maher, pun Dia dah bagi.
PMR nak 8A.. Allah dah bagi... 
SPM nak 9A.. dia bagi 7.. mesti ada sebabnya.. mesti ada:) setakat nak uji dengan resut SPM, apa lah sangat kan. Orang lain ujian besar lagikan mereka bersyukur. So Nik Noradiha, be grateful. yea I am
 ~(^.^)~



14 April 2013 
Graduation Day of SMK Dato Ahmad Maher 
ahh cepatnyaa masa berlari . 5 tahun di Maher 
Masa berlari? hahaha k BM kita A+ kbye 

w/ kakak hehehe 
maaf kak tayang tak boleh bagi 9A sobs
masa SPM tiap-tiap hari dia hanto nasi goreng dekat kita muah

w/ mak comel hehe
thank you for everything my one and only, wonderwoman! muah jugak


Siti Aisyah, Suhaili Liyana, Syafiq Shueb, Nur Eliza , Nik Noradiha hik

nampak pendek sebab jubah labuh k
saya tinggi ah bye sekali lagi
Alhamdulillah Im officially graduated from SMK DAM :'D


nak hehehehehehehehe je ;p

    


My Babies <3
Nur Eliza
Siti Aisyah
Fatin Amilin
Amalina Farhana
Nur Syafiqah Faziana
Suhaili Liyana
Nik Noradiha
Syafiq Shueb 

Thank you for being with me all along this journey. Just stay with me.. like forever k babies 


Ingatkan lepas result hati dah tenang. Rupanya tak dengan UPU segala alaaa fening tau fening. Tapi... in syaa allah ke matrik kot hala tujunya. *Istikarah tak buat lagi* 
heheh
bertahan lah setahun disana untuk cita-cita. haih nak struggle tu bunyi nya senang. Nak buatnya? Tapi dari tadika sampai SPM dah usaha takkan nak berhenti di tengah jalan kan. Alang-alang cuci tangan, kena cuci sampai bersih *peribahasa baru jangan soal bye*
            
So everyone, lets work it out! Jom la kejar cita-cita, kalau kita tak kejar kita punya cita-cita. Sapa lagi nak buat noe? Join me yuk \(^.^)/
Pray for my success! hehe