Friday, September 6, 2013

Sincerely from her

Its been awhile ahhh hahaha 
mesti blog rindu i wehee k takyah nk gedik sangat 
I hope no one is reading this so I can freely write all the things that I want to say but since this is social network... so.... hahaha k
UPS dah lepas. tinggal PSPM jeee 6 minggu lagi. haih
tak tahu lah kenapa I choose to be here dulu tapi orang kata bila dah buat pilihan tu tak boleh patah balik kan :(
Dari kecik sampai besar tak pernah push diri untuk study bersungguh-sungguh macam ni. alaa sekarang pun takde la study sangat. Sikit laaa hehe
tidur pun 4 jam, 5 jam jee hmph
tapi nak terbang naik ke langit, takkan nak panjat tangga pun malas kan. but still.... susaaah ><
dulu kalau orang tanya confident je jawab nak jadik dokter. sekarang kena fikir 10 kali dulu baru boleh jawab hish
memang la, dalam hidup kita.. at some point kena ada perubahan.. tapi this this too much for me. banyak benda nk kena accomplish. Kalau tak dapat 4flat malu la. dah la SPM pun dh tak boleh buat mak bangga. 7A je? Alhamdulillah tapi... orang lain blh dpt straight As kenapa kita tak?
I'm seriously mentally exhausted. Word struggle memang la senang. Nak buat tu susah. Everyday I've got battle with my own self. Dear Nik Noradiha, sacrifice them. Sacrifice it all //
Got someone who makes me happy here hihihihi but Im only have him for this 10months. Dear heart, be ready to let go of him okay wuuuuu


*ohh someone beside me is not that SOMEONE ok* hhahaha gambar jeee tewwwwww 


I should not involve in this kind of thing since I come here to study. Yeap I mean just study but I'm 18 years old girl. A girl. Who is controlled by her heart and mind, because she is just ordinary girl:)
Im wishing for lively life... I never want to change how happy I am with my life. I want to be someone that my family can be proud of. I want. Desperately want. They did too much fr me. Just too much. Bismillahhirohmanirrahim ~~